INTERNET, TELEVISIÓ, TELEFONIA FIXA I MÒBIL

+34 973 099 120

T'AJUDEM

Per què contractar Fibra òptica?

SEROSENSE TELECOM neix amb l’objectiu de ser l’operadora de telecomunicacions de fibra òptica de referència, oferint un servei de proximitat, qualitat i professionalitat a preus competitius.

Al llarg d’aquests últims anys estem vivint molts canvis revolucionaris en el món de les tecnologies, tot avança i ens hem d’adaptar a la nova societat. La fibra òptica és la revolució dins el món de les telecomunicacions, no sols en el món empresarial, sinó també en el món de l’oci. Ens ofereix una gran velocitat en la transmissió de dades (connexió amb major ample de banda), una connexió molt més estable, arribant a casa el total de megues reals contractades, sense deixar de banda la latència, que és tant important com la velocitat.

Estem acostumats a que ens ofereixin velocitats d’accés a internet on ens prometen 100, 300 o inclús 1.000 megues, però mai ens parlen de la latència. La latència és el temps que tarden els paquets IP a arribar des del servidor al nostre ordinador o dispositiu. Si la latència és la mateixa, els consumidors no notarem cap millora encara que ens augmentin la velocitat. És important poder mesurar-la, per això us recomanem fer-ho a través del proveïdor Ookla: www.speedtest.net, on podreu veure el ping amb mil·lisegons. (Mitja espanyola: 35 ms)

Quins avantatges té?

FIBRA ÒPTICA

Cobertura: Puc contractar la fibra òptica?
Busca la teva direcció al mapa de cobertura de la pàgina web per saber si la fibra arriba a casa teva. Si no, truca’ns al 973 099 120 o escriu-nos a telecom2@serosense.com i t’informarem. Si no arribem ara, arribarem aviat.
Instal·lació
Xarxa Pròpia
Com sol·licito la Fibra òptica?
Documentació necessària:

INTERNET

Configuració

El tècnic et deixa el router configurat amb el servei de veu i dades, el mateix dia que et faci la instal·lació a casa teva.

Connexió

TELEFONIA FIXA

Portabilitat

Si vols mantenir el teu número fix de sempre, nosaltres ens encarreguem de gestionar la portabilitat (procés en el qual un número de telèfon fix canvia d’operador). Un cop realitzada la portabilitat, ja podràs donar de baixa els serveis amb l’antic operador.

Podré utilitzar les rosetes de telèfon que tinc actualment?
Serveis Addicionals

TELEVISIÓ

Com connecto la TV?

El nostre model de router disposa d’entrada de TV. Per gaudir-la el nostre tècnic et deixarà un cable connectat des de la televisió fins a l’entrada de TV del router, per això recomanem instal·lar el router al costat de la TV.

Tinc més d’una TV a casa

MÒBIL

Portabilitat
Com es fa el procés de portabilitat? La portabilitat és el procés a través del qual un número de telèfon canvia de companyia telefònica, aquest procés triga 2 dies hàbils des de la data de la sol·licitud. Abans no es dugui a terme el procés de portabilitat et proporcionarem la targeta SIM, per tal que quan es faci efectiva puguis instal·lar-la tu mateix (targeta compatible amb SIM, microSIM o nanoSIM). La portabilitat normalment es realitza de matinada per tal que tingui la menor incidència possible en el consumidor i no es quedi incomunicat.

Necessito ICC, què és? El ICC és el número identificador de la teva targeta SIM. Aquest número apareix imprès a la targeta SIM, just al costat del xip. En cas que no aparegui, consulta’ns que t’informarem com buscar aquesta numeració o bé sol·licita-la al teu operador que t’ho facilitaran.

Necessito mòbil lliure? Sí, en cas que no el tinguis alliberat, consulta amb la teva operadora el codi d’alliberament, encara que hi ha altres maneres d’alliberar-lo, com per exemple a través d’internet o botigues de telefonia.

Perdré tots els contactes de la meva SIM? No, abans de fer el canvi de targeta SIM guarda al teu dispositiu mòbil tots els contactes o fes una còpia de seguretat de contactes, imatges, i tota aquella informació que desitgis mantenir.
Roaming
Configuració Xarxa Dades
Altres

FACTURACIÓ

Com rebré les factures?
Serosense Telecom factura durant els primers dies del mes, i envia la factura als seus clients a través del correu electrònic.
Quan s’envia al banc?
El banc ha retornat el rebut, com puc fer el pagament?
El retorn de la factura em comporta alguna despesa?
M’agradaria tenir el detall de les meves trucades

GESTIÓ DE SERVEIS

Canvi de nom
Si necessites fer un canvi de titular, sols cal que ens facis arribar el següent formulari i els DNI adjunts.
Modificació contracte
Sol·licitud de baixa

Un cop omplert i signat qualsevol d’aquests documents, ens ho pots fer arribar a telecom2@serosense.com. Un cop rebuda i validada la petició t’enviarem confirmació per correu electrònic.

Atenció al Client

+34 973 099 120

telecom2@serosense.com

 Telèfon averies fora horari comercial - 681 65 95 55

 Horari local comercial Alcarràs:

 De dilluns a divendres de 09:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:00 h

 Dissabte matí de 10:00 h a 13:30h

Velocitat real a casa meva

Visita'ns també a:

facebook serosensetelecom instagram serosensetelecom